Visuaalinen markkinointi - Konstantin Nikkari

 

 

Visuaalinen markkinoija

Konstantin Nikkari

"Olen erikoistunut visuaaliseen markkinointiin digitaalisten tuotteiden ja palvelujen muodossa. Käytännössä se tarkoittaa vahvaa taitoa tehdä käyttäjäystävällisiä internetsivuja ja visuaalisesti näyttävää graafista markkinointimateriaalia."

 

Tilaa palveluitani

Tarjoan sinulle

seuraavanlaisia palveluita

Internetsivut palvelu

 

Internetsivuja

Internetsivut ovat käyttäjälähtöisen muotoilun, graafisen suunnittelun ja informaation esittämisen yhteinen tuote. Teen näitä sähköisiä sivuja korkeasti koulutettuna muotoilijana käyttäen muotoiluajattelun menetelmää. Internetsivut ovat nykypäivänä itsestäänselvä lähde tiedolle, kuville, viihteelle, kaupoille ja palveluille. Toimivilla sivuilla luot arvostusta yritystäsi kohtaan.

Internetsivut palvelu

 

Visuaalista markkinointia

Visuaalinen markkinointi on taito luoda suhde objektin, sen kontekstin ja asiaankuuluvan kuvan välille. Siinä yhdistetään ekonomiaan, visuaaliseen havaintokykyyn ja psykologiaan perustuvaa tiedettä. Visuaalisen markkinoinnin tehokas käyttö auttaa sinua parempiin myyntituloksiin ja sitä kautta asiakkaittesi usko tuotteisiisi vahvistuu.

Internetsivut palvelu

Internetsivusi ovat sinun digitaaliset kasvot nettiasiakkaillesi, surffaajille, lukijoillesi, kovimmille kilpailijoillesi ja satunnaisille vierailijoillesi. Haluat varmasti näyttää hyvältä heidän kaikkien edessä.

Koulutukselta olen tuotemuotoilija, ja hyvin pian muotoilun maisteri. Ammattini on Internetsivujen muotoileminen. Käytän tuotemuotoilijan menetelmiä, kuten tuotesuunnittelun prosessia, muotoiluajattelua, estetiikkaa ja käyttäjälähtöisyyttä suunnitellessani sivuja asiakkailleni. Ymmärrän ottaa huomioon hienovaraisen tasapainon sivujen käytettävyyden, ulkonäön ja niiden antaman informaation välille. Jos yksikin osa-alue näistä kolmesta on liian vahva tai heikko on sivun suunnittelu epäonnistunut. Tämän vuoksi uskon internetsivujen luomistyön olevan erittäin hienoa tiedettä.

Wordpress_Blue_logo

Teen kahdenlaisia sivuja. WordPress sivuja ja koodattuja HTML sivuja. WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Tämän järjestelmän suosiota mitataan miljoonissa – 409 miljoonaa ihmistä käyttää kuukausittain WordPress sivuja. WordPressin maailman suosituin kauppalisäosa WooCommerce on käytössä 30 prosentilla kaikista maailman internetkaupoista. Yhteensä 25% koko maailman internetsivuista on WordPress sivuja, joka tarkoittaa siis yli 240 miljoonaa sivua. WordPressin ympärillä on erittäin aktiivinen ja elävä yhteisö, joka koostuu kehittäjistä, muotoilijoista ja käyttäjistä. Järjestelmä sopii hyvin monenlaiseen käyttötarkoitukseen ja pidänkin WordPressistä niin paljon, että suosittelen sitä ainoana sisällönhallintajärjestelmänä asiakkailleni.

HTML5 Powered

Koodatut HTML sivut tarkoittavat sitä että rakennan sivuja käyttämällä erityistä sivujen suunnitteluun tarkoitettua HTML ja CSS kieltä. Näillä kielillä luodaan selaamiesi sivujen käytettävyys ja ulkonäkö. Osaan kansainvälisiä kieliä, jotka kommunikoivat internetselaimesi ja internetsivujen tiedostoja sisältävän koneen kesken. Koodatut sivut ovat dynaamisia ja sopeutuvia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tämän kaltainen elävien elementtien suunnittelu on paljon haastavampaa kuin perinteinen graafinen suunnittelu, mutta vastaavasti se on myös reilusti palkitsevampaa.

Internetsuunnittelussa on hienoa sen tulevaisuus. Tämä on tiede, joka on räjähdysmäisesti kehittynyt viimeisen kymmenen vuoden ajan. Internetsivujen suunnitteluun on fuusioitunut toisista tieteenaloista lähtöisin olevaa tiedettä, kuten käyttäjälähtöisyyttä, käyttöliittymän suunnittelua, muotoiluajattelua, typografiikkaa ja markkinointia. Suunnittelukielet kehittyvät, koodaamista opetetaan jo aivan taaperoiästä lähtien ja internetsivuja pyritään luomaan yhä tehokkaammilla keinoilla. Koen olevani todella jännittävässä ammatissa ja siksi intohimoni työtäni kohtaan on niin vahvaa.

 

Viimeisimmät internetsivuprojektini

KuvaAvaa projekti
Internetsivut valokuvaaja minimalistinen portfolio Jaana Vuola internetkauppa käyttöliittymä suunnittelu Konstantin Nikkari muotoilija

Minimalistinen portfolio – Jaana Vuola

Tämä minimalistinen ja mobiiliystävällinen WordPress portfolio on suunniteltu taitavalle ja eläinystävälliselle valokuvaaja Jaana Vuolalle. Olen kirjoittanut tähän artikkeliin minimalistisen portfolion...
Avaa projekti
KuvaAvaa projekti
Internetsivut Autopesu-Center internetkauppa käyttöliittymä suunnittelu Konstantin Nikkari muotoilija

Autopesu-Center

On ollut ilo palvella pääkaupunkiseudun ensimmäistä ja ainoata yksityistä pesukatuyritystä. Autopesu-Center pesee vuosittain kymmeniätuhansia autoja...
Avaa projekti
KuvaAvaa projekti
Urheilukauppa Sportia Lohjan internetsivut

Urheiluliike Sportia Lohja

Sportia Lohjan kauppias on menestyneesti palvellut satoja tuhansia uusimaalaisia asiakkaitaan. Siirtyminen internetiin oli kauppiaalle luonteva...
Avaa projekti

 

Tilaa minut tekemään toimivat internetsivut

Markkinointi on tärkeää. Samoin on graafinen suunnittelukin. Yhdistäessä nämä kaksi asiaa saat visuaalisen markkinoinnin, joka on taiteen ja tieteen kaunis fuusioituminen.

Nuoruudessani piirsin, maalasin ja rakensin. Villissä lapsuudessani – johon kuuluivat tytöt, tupakat ja toisin ajattelu – olin niitä teini-ikäisiä, jotka tykkäsivät kuvaamataidon tunneista sen vuoksi kun tunnit olivat niin helppoja ja olin monesti luokkani lahjakkain oppilas. Sanoisin olevani visuaalisesti lahjakas. En kuitenkaan pidä lahjakkuuttani juuri minään mikäli minulta puuttuisi ahkeruus ja motivaatio. Nuoren urani aikana olen laittanut lahjakkuuteni moneen testiin tekemällä mm. töitä Israelin vanhimmassa ja arvostetuimmassa animaatiostudiossa, menestyksekkäästi onnistumalla perustelemaan Visionääri tittelini valtiomme viraston innovatiivisessa projektissa ja todistamalla kaikille että minulla riittää puhtia johtaa ja kehittää muotoilutoimistoa ja samalla pitää omat asiakkaani tyytyväisinä. Nämä sanat siis saatteeksi seuraavaan kappaleeseen.

Osaan visuaalisen markkinoinnin. Visuaalinen markkinointi ei ole vain hienojen kuvien tekemistä tai markkinointitaulukkojen analysointia. Se hieno yhdistelmä näitä molempia. Siinä pitää ymmärtää se, että visuaalisesti hieno kuva, iskulause tai mainos on oikeastaan toimiva vasta silloin kun se tuo asiakkaalle taloudellista arvoa. Vastaavasti visuaalisessa markkinoinnissa pitää osata hyväksi käyttää ihmisille ominaisia piirteitä, kuten taipumusta pitää jostain tietystä asetelmasta, lukea vain sellaista tekstiä mikä on helposti luettavissa, kiinnostua ajankohtaisista asioita ja löytää epäjärjestelmällisyyden keskeltä järjestyksen. Nämä asiat toteutetaan käyttämällä visuaalisen markkinoinnin keinoja – kultainen leikkaus, typografia, brändäys ja kompositio. Olen oppinut nämä asiat pienestä pitäen koska opiskelin taidetta, muotoilua ja markkinointia.

Olen hyvin visuaalinen ihminen. Ystäväni kutsuvat minua lempinimellä ”Visu”. Luonnostani tiedän miksi jokin kuva toimii ja koska olen korkeasti koulutettu muotoilija pitkällä työkokemuksella tiedän taiteen, komposition, esteettisyyden ja markkinoinnin salaisuuksia. Käytän näitä kaikkia taitoani hyväkseni kun teen sinulle näyttävää visuaalista markkinointi. 

 

Visuaalinen markkinointi viimeisimmissä projekteissani

KuvaAvaa projekti
Messut messutila messuständi painotalo digit suurkuva tulostus Konstantin Nikkari

Messutila – Painotalo Digit

Suunnittelin asiakkaalleni messutilan seinä- ja lattiakuvat. Suunnittelin myös kuvissa näkyvän pöydän tekstuurit. Asiakas: Painotalo Digit   Projektissa...
Avaa projekti
KuvaAvaa projekti
Siimakonstantin siistin pihasi Konstantin Nikkari visuaalinen markkinointi ruohon leikkaus siimaleikkuri graafinen suunnittelu muotoilu

Ruohonleikkaajan tienvarsimainos

Suunnittelin ruohonleikkauksen ammattilaiselle tienvarsimainoksen. Suunniteltu grafiikka on painettu PVC levylle.   Taulun koko on 90cm x 40cm....
Avaa projekti
KuvaAvaa projekti
Autopesu-Center graafinen suunnittelu konstantin nikkari visuaalinen markkinointi graafinen suunnittelu muotoilu

Autopesu-Centerin visuaalinen markkinointi

Autopesu-Center on pääkaupunkiseudun menestyksekäs yksityinen autojen pesuun erikoistunut yritys. Olen suunnitellut yritykselle monipuolisesti kaikkea visuaaliseen...
Avaa projekti

 

Tilaa minut tekemään visuaalista markkinointia

Visuaalinen markkinointi palvelu

Konstantin Nikkari ja mansikat

Kun mieleni ei ole töissä...

kehitän Raccoonbox muotoilutoimistoa. 

Raccoonbox on ahkerien ihmisten muotoilutoimisto. Haluan kehittää tämän yhteisön elinvoimaseksi voimavaraksi, joka tarjoaa maan parasta palvelua ja tuotetta.

kirjoitan graduani.

Olen kiinnostunut muotoiluajattelusta ja sen käytöstä internetsuunnittelussa. Keväällä 2016 olen tutkimusmatkalla Brasiliassa kirjoittamassa ja tutkimassa paikallisten internetsuunnittelijoiden toimintatapoja käyttää muotoiluajattelua. Uskon löytäväni erittäin mielenkiintoisia vastauksia tutkimusongelmiini.

harjoittelen telinevoimistelua.

Tämä on intohimoni ja vastapainoni päätetyöskentelylle. Olen aloittanut telinevoimistelun aikuisiällä ja uskon sen olevan paras mahdollinen voimistelumuoto miehelle, joka istuu ja katsoo päivässä monta tuntia pieniä kirjaimia ja graafisia elementtejä. Jatkuva voimistelun harjoittaminen ja liikkuvuuteeni panostaminen antaa voimaa ja tarmoa kehittyä niin telineillä kuin myös kannettavan tietokoneeni edessä. Löydät voimisteluni saavutuksia Instagram profiilissani.

autan vapaaehtoisesti ylläpitämään Koodia Suomesta -sivua.

Suomessa tehdään huippuluokan koodia. Koodia suomesta – merkki on osoitus suomalaisesta koodaus- ja ohjelmointitaidosta sekä Suomessa tehdystä tuotteesta. Merkki on vastaava kuin tutut Lippuavain tai Design from Finland merkit. Autan vapaaehtoisesti ylläpitämään koodia suomesta -nettisivua. Raccoonbox kuuluu Koodia suomesta -yrityksiin.

 

Ota minuun yhteyttä