Autopesu-Center

On ollut ilo palvella pääkaupunkiseudun ensimmäistä ja ainoata yksityistä pesukatuyritystä. Autopesu-Center pesee vuosittain kymmeniätuhansia autoja nopeasti, turvallisesti ja ennen kaikkea laadukkaasti. Olen suunnitellut yritykselle monipuoliset internetsivut, jotka esittävät autopesulan palvelut, yhteystiedot ja antavat tietoa pesuista, harjoista sekä käytetyistä kemikaaleista. Internetsivuilla on myös liitetty video kuinka auto liikkuu pesulinjaston läpi.

 

Olen erityisen tyytyväinen omaan työhöni voidessani esitellä sivuilla käytössä olevan hexagon kuviosta rakennetun valikon. Kuusikulmainen muoto on vaikea saada tehtyä tavanomaisilla selainmuokkauskielillä, ja varsinkin haastavaa saada kyseinen rakennelma pysymään halutun näköisenä tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Kehotankin sinua skaalaamaan sivua. Uskon että yllätyt miten hyvin hexagonvalikko pitää muotonsa ja säilyttää käytettävyytensä jopa pienissä ruuduissa.

Autopesucenter.fi on rakennettu WordPress alustalle. Olen räätälöinyt WordPress teeman HTML ja CSS koodia saadakseni sivut näyttämään juuri siltä mitä asiakas toivoo.

Sivut skaalautuvat erinomaisesti kaikille laitteille ja läpäisevät Googlen mobiiliystävällisyys -testin. Google on tiedottanut että sen hakualgoritmit muuttuvat suosimaan mobiiliystävällisiä sivuja 21. huhtikuuta 2015 alkaen. Tämän vuoksi kaikki rakentamani sivut tehdään alusta lähtien mobiiliystävällisiksi.

Projektissa on tehty seuraavia asioita:

  • Internetsivut
  • Graafinen suunnittelu
  • Visuaalinen markkinointi

 

Kommentointi on suljettu