Hääsivut Jussille ja Eevalle

Toteutettu mahtavalle pariskunnalle upeat hääsivut. Hääsivuilla on paljon sellaista informaatiota mikä auttaa ja viihdyttää häävieraita. Sivuilla on mm. hääparin rakkausviesti toisilleen, selkeä juhla-aikataulu, hyvät navigointiohjeet, kaasojen, morsiusneitojen ja bestmanien henkilökohtaiset terveiset hääparille, lahjavinkit sekä hyvää tietoa Helsingistä niille vieraille, jotka saapuvat häihin kauempaa. Tämän kaltaiset laadukkaat hääsivut ovat erinomainen lisä hääkutsuun. Sivut auttavat hääparia kertomaan vierailleen laajemmin häistä ja vastaavasti antavat häävieraille sellaista informaatiota ennakkoon mitä hääkutsuihin ei ole mahdollista laittaa.

Asiakas: Jussi ja Eeva Heinoluoma

 

Hääparin toiveesta sivut on suojattu salasanalla niin ettei sivuille pääse kukaan ulkopuolinen. Salasana on lähetetty vieraille kutsukortissa. Hääparin nimet on muutettu henkilöllisyyden salaamiseksi.

Sivut skaalautuvat erinomaisesti kaikille laitteille ja läpäisevät Googlen mobiiliystävällisyys -testin. Google on tiedottanut että sen hakualgoritmit muuttuvat suosimaan mobiiliystävällisiä sivuja 21. huhtikuuta 2015 alkaen. Tämän vuoksi kaikki Raccoonboxin rakentamat sivut tehdään alusta lähtien mobiiliystävällisiksi.

Projektissa on tehty seuraavia asioita:

  • Internetsivut

 

Tilaa Konstantin tekemään vastaava projekti!

Ei vielä kommentteja.

Vastaa