Raccoonbox.com

Raccoonbox on paikka missä luovuus on parhaimmillaan. Yrityksen nimi tarkoittaa suomeksi pesukarhulaatikkoa. Pesukarhu on valittu kantamaan yrityksen nimeä eläimen viekkauden, selviytymisen, suloisuuden ja tarmokkuuden vuoksi. Laatikko on se paikka missä tämä luova eläin tekee taikojaan. Raccoonbox on mielikuva siitä kuinka ahkerien muotoilijoiden taito on saatu yhteen paikkaan ja kuinka siitä kumpuaa erinomaista työnjälkeä.

Asiakas: Raccoonbox

 

Raccoonboxin perustajana ja visuaalisesti taitavana henkilönä minulla oli iso vastuu saada Racconbox yrityksen visuaalisen markkinointimateriaalin näyttämään erittäin hyvältä. Työ on pitkäkestoisuudestaan huolimatta onnistunut todella hyvin. Raccoonbox logo on mahtava! Ihmiset ovat kehuneet sitä todella paljon sanoilla, mieleenpainuva, erilainen, sopiva, suloinen. Samoin internetsivut ovat visuaalisesti näyttävät. Sivujen ensimmäinen ”tervetuloa” kuva on ainutlaatuinen enkä vielä ole huomannut missään muualla vastaavaa.

Sivut skaalautuvat erinomaisesti kaikille laitteille ja läpäisevät Googlen mobiiliystävällisyys -testin. Google on tiedottanut että sen hakualgoritmit muuttuvat suosimaan mobiiliystävällisiä sivuja 21. huhtikuuta 2015 alkaen. Tämän vuoksi kaikki Raccoonboxin rakentamat sivut tehdään alusta lähtien mobiiliystävällisiksi.

Projektissa on tehty seuraavia asioita:

  • Logo suunnittelu
  • Internetsivut
  • Visuaalinen markkinointi

 

Tilaa Konstantin tekemään vastaava projekti!

Ei vielä kommentteja.

Vastaa