Viktoria Nikkari – Taiteilija & opettaja

Viktoria Nikkari (1963 – 2013) oli rakastettu lohjalainen taiteilija ja taideopettaja. Hän toimi aktiivisesti monissa kaupungeissa järjestäen joko näyttelyitä tai opettaen siellä. Viktorian ja hänen ystävänsä perustama Kultajyvä nukketeatteripaja sai valtakunnallista tunnustusta ja se palkittiin ev.lut. kirkon varhaisnuorisotyön tutkimus- ja kehittämisprojektilta ”Kiva Juttu”. Viktorian töitä on muun muassa Lohjan kaupungin, Lohjan aluesairaalan, Kansanraamattuseuran, Inkerikulttuuriseuran, Boråksen Inkeriseuran (Ruotsi), Suomen Karmel-yhdistyksen, Suomen presidentti Mauno Koiviston ja kirjailijan Anna-Mari Kaskisen yksityiskokoelmissa.

Asiakas: Viktoria Nikkarin perilliset

 

Viktoria.fi sivuilla on kolme tarkoitusta:

  1. Toimia portaalina, jossa ihmiset voivat tutustua Viktoriaan ja hänen töihin
  2. kauppana mistä voi ostaa Viktorian korkealaatuisia tulosteita sekä
  3. markkinointisivuna kesällä 2015 järjestetylle muistonäyttelylle.

Tein sivut kaksikielisenä käyttäen WordPressin suosituinta WPML (WordPress Multi Lingual) lisäosaa.

Sivut skaalautuvat erinomaisesti kaikille laitteille ja läpäisevät Googlen mobiiliystävällisyys -testin. Google on tiedottanut että sen hakualgoritmit muuttuvat suosimaan mobiiliystävällisiä sivuja 21. huhtikuuta 2015 alkaen. Tämän vuoksi kaikki Raccoonboxin rakentamat sivut tehdään alusta lähtien mobiiliystävällisiksi.

Nettisivujen ohella olin toteuttamassa em. näyttelyä. Näyttely järjestettiin Lohjalla ja siitä tuli menestys. Ihmiset kävivät näyttelyssä useita kertoija ja kirjoittivat vieraskirjaan että näyttely on erinomaisesti suunniteltu. Kuukauden aikana näyttelyssä kävi 1650 kävijää, joka on Lohjalla järjestettävässä näyttelyssä hyvä tulos.

Projektissa on tehty seuraavia asioita:

  • Internetsivut

 

Tilaa Konstantin tekemään vastaava projekti!

Ei vielä kommentteja.

Vastaa